woensdag 29 februari 2012

trouwbeurs Utrecht

Vorig weekend was ik aanwezig op de trouwbeurs in Utrecht.( Love&Mariage , 25en 26 februari 2012)
Alles is goed verlopen. We hadden behoorlijk succes. Ik heb een reeks adressen waar ik een prijslijst naar toe mag sturen.

Het is toch weer een hele onderneming geweest. Ik ben steeds blij dat het achter de rug is.
Een kort verslag ter verduidelijking:

vrijdag24/02.
08.00u ophalen van opbouw team.  L. en T. staan keurig op tijd klaar. We rijden verder naar Turnhout waar ik mijn aanhangwagen (met daarin mijn stand) al enkele jaren parkeer.
09.00u  Met een loodzware en in mijn ogen immens grote aanhangwagen achter me aan rijd ik verder richting Utrecht.
10.00u Perfecte timing. De opbouw begint om 10.00u. Slecht nieuws: Ik mag niet binnen rijden in het beurs gebouw. We moeten dus alles uitladen en met het karretje tot achter in de zaal brengen.

12.00u Pas tegen de middag is alles uitgeladen en kunnen we pas beginnen met opbouwen. Het is natuurlijk niet de eerste keer dat ik de trussen in elkaar steek. Dus alles verloopt zeer vlot. De vermoeidheid slaat toe. Tijd voor een snelle hap in het restaurant van het beursgebouw. Op kosten van de bvba! Als dit geen bedrijfsonkosten zijn!
16.30u De stand staat recht. Snel naar huis L&T moeten nog naar hun sporttraining in Schoten tegen 18.30u. Dat wordt krap.

19.00u Gelukkig niet te veel file vanuit Nederland op de ring rond Antwerpen. Het is immers vakantie.

zaterdag25/02
07.00u Vroeg uit bed . 10.00u gaat de beurs open in Utrecht. Ik moet nog tanken. Mijn auto heeft een kapitaal aan diesel verbruikt met het trekken van die aanhanger.
10.00u Deuren open in Utrecht. Ik ben net klaar. De juwelen etaleren in de kastjes kost mij steeds veel tijd en energie. Vanaf nu begint het eigenlijke werk, en toch is het een soort ontspanning. Een beetje praten met koppeltjes. Wanneer trouwen jullie? Wat vind je van onze modellen? .... Op zich is er niet veel aan. Ik heb natuurlijk een prachtige stand achter me en de nieuwste modellen uit onze collectie spreken voor zich.
17.00u
Het is goed geweest. Ook de organisatie is tevreden over de opkomst naar hun evenement. Nog even iets afleveren aan een klant uit de buurt van Utrecht. Blij dat mijn TomTom me de weg wijst. Toch nog flink moeten zoeken naar een een mooi landhuis waar mijn klant woont.
21.00u  Laat thuis. Zware dag geweest. Ik hoor van Linda dat het ook in de winkel druk is geweest.
Ze hebben met z'n drieën de hele namiddag koppeltjes bediend. Het systeem zit dus goed in elkaar.

zondag26/02
07.00u Vroeg uit bed. Mijn twee kinderen zijn wat grieperig. Linda en ik beslissen daarom dat ik vandaag alleen de beurs ga doen..
08.30u Een beetje te vroeg in Utrecht. Ik mag pas om 09.00u binnen. Dat wordt spannend om tegen 10.00u alle juwelen te hebben geëtaleerd.
10.00u De laatste dag de deuren open voor de massa trouwkoppeltjes. Het blijkt gisteren al een betere opkomst dan het vorige jaar te zijn. Ok, verstand op nul zetten en deze zondag zien door te komen. Het succes geeft me moed. Vele koppeltjes zijn meteen verliefd op mijn ontwerpen.
17.00u Love&Mariage Utrecht 2012 sluit zijn deuren. Nu nog het vervelende deel van dit weekend. De afbraak. Alles moet terug mee naar huis en nog een flinke trip terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten